![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
na platnym hostingu mam wlaczone hotlinkowanie gdyz wielu uzytkownikow podpina zdjecia umieszczone w naszej galerii na swoje strony i niszcza nam w ten sposob transfer
![]() Czy jest mozliwosc aby bylo wlaczone hotlnikowanie dla wszystkich a np. ustawic 1-2 adresow ip zeby mieli mozliwosc sciagania zdjec ![]() pisalem do admina, ale w tej chwili go nie ma i nie bedzie do pon ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w cPanelu włącza się po prostu zabezpiecznie HotLink dla wszystkich adresów i podaje, które adresy mają być wykluczone z tego zabezpieczenia.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
adresy mojej strony, a ja chce uniemozliwic uzytkownikom sciaganie zdjec a udostepnic tylko jednemu obcemu serwisowi .
-------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
No to przecież tak to działa. Ale jedno pytanie: Masz w ogóle zarządzanie przez cPanel?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
mam, wchodze to hotlinkowanie i sa tam adresy mojej strony i hotlinkowanie enabled.
-------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
|
|
![]()
|
|
No to dodaj do listy adres tego Twojego "obcego serwisu" i gotowe.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
o w jeza
![]() ![]() -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 14:18 |