![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mam taki skrypt logowania:
login.php
auth.inc.php
login2.php
plik auth.inc.php
oraz jakas strone dla przykladu: test.php
poprawilem pliki i teraz po includowaniu pliku wszystko dziala, nawet gdy wpisze zle dane wyskakuje poprawnie blad ![]() problem w tym ze gdy zaloguje sie poprawnie wywala blad: Cytat Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at c:\usr\krasnal\www\kcms\theme\mg\index.php:7) in c:\usr\krasnal\www\kcms\login2.php on line 10 Zalogowano... i niby jestem zalogowany jak wpisze w przegladarce adres test.php a powinno po zalogowaniu mnie automatycznie przeniesc ![]() dlaczego tak sie dzieje ![]() ![]() ![]() Ten post edytował trucksweb 14.02.2006, 19:27:48 -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
sesje nalezy rozpoczynac w glownym pliku aplikacji, a nie w includowanych plikach. No itrzebaa to zrobic tylko raz
![]() ps: odnosnie wyslanych naglowków: http://phppl.ezpublish.no/phppl/wortal/art...ch_programistow -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 199 Pomógł: 31 Dołączył: 22.03.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
wlasnie probowalem tak zrobic, ale tez mi nie dziala
![]() /// pliki poprawilem i mam problem opisany w pierwszym poscie ![]() Ten post edytował trucksweb 14.02.2006, 19:27:12 -------------------- Rozmawia dwóch dyrektorów:
- Jaki jest twój ideał sekretarki? - 20-letnia dziewczyna z 30-letnim doświadczeniem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 31.07.2025 - 10:31 |