![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2005 Skąd: Belfast, Northern Ireland Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witajcie
Od około tygodnia borykam się z tym problemem - nie mam serwera MS SQL, a dostałem od klienta bazę danych w pliku .dat. Czy macie pomysł jak przekonwertować to na zwykły sql, który będzie nadawał się dla MySQLa? Niestety, nie wystarczy zmiana rozszerzenia ;( dzięki za jakieś wskazówki, darek Belfast -------------------- --
Darek Pelka BlueCube Interactive Belfast, Northern Ireland |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
google mssql to mysql
proponuje nauczyc sie korzystac z tego źródła wiedzy. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 28.11.2005 Skąd: Belfast, Northern Ireland Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Googlałem googlałem, kilka dni. Choć musze przyznać innymi tropami i nie próbowałem takiego zapytania.
Problem jednak pozostaje nierozwiązany - nie mam serwera ms sql, a programy do konwersji uparcie chcą się z nim łączyć. Sam konwerter tego pliku nie rusza. Albo ja aż taki lewy jestem. dzięki w każdym razie, pozdrawiam, darek -------------------- --
Darek Pelka BlueCube Interactive Belfast, Northern Ireland |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Administrator serwera Grupa: Developerzy Postów: 521 Pomógł: 13 Dołączył: 2.04.2004 Skąd: 52°24' N 16°56' E Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Proponuję ściągnąć MSDE i użyć konwertera
![]() -------------------- Środowisko: Gentoo 2008.0 | Apache | PHP5 | PostgreSQL | MySQL | Postfix
Workstation: Gentoo 2008.0 | Firefox Thomas Alva Edison: "Aby coś wynaleźć wystarczy odrobina wyobraźni i sterta złomu ..." Odpowiedź na każde pytanie typu "Jak ...": "Nie da się, to nie PostgreSQL" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.07.2025 - 07:53 |