![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam problem z wysylaniem plików na server. Mianowicie podczas edycji wysłanego pliku i porównując go z orginałem znalazłem takie oto różnice. Orignał :
Wysłany:
Dlaczego do wysyłanego pliku doklejany jest nagłówek? Jeśli chodzi o pliki graficzne type/pjpeg i type/gif problem analogiczny. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pokaż kod odpowiedzialny za upload. Używaj bbcode.
poprawiam. -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 5 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
upload_form.php
send1.php
testowałem również send2.php
proszę używać bbcode. drugi raz w jednym topicu wstawiasz kod jako zwykły tekst. ![]() poprawiam revyag |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
Code error = 0 co oznacza :
Cytat UPLOAD_ERR_OK Value: 0; There is no error, the file uploaded with success Jeśli chodzi o manual to zapewniam że czytałem. Może po prostu ktoś spotkał się z tym wcześniej. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 21.08.2025 - 02:29 |