![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zainsalowałem MySQL-a 4.1.18-win32. Instaluje sie ... dodaje do Menu Start. Ale mozna go tylko odpalic z lini komend, niema zadnego sygnalizatora switlnego ... bo nie mam czegos takeigo jak winmsqladmin. Ścignołem przecież z włąściwej storny ten pakiet, instalka exe. No dobra ale bez tego chyba moge sie obejsc, bo z lini komend mozna sie na baze zalogowac.
Teraz 2 pytanie : jak zainstalował phpmyadmina ![]() Rozwiązany problem Ten post edytował Kreton 13.02.2006, 15:15:10 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 120 Pomógł: 2 Dołączył: 4.11.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
Stary, moja propozycja jest taka: zajrzyj na stronę php.pl, w text-boksie wyszukiwarki wpisz "mysql".
Gwarantuję, że efekt Cię zaskoczy! ;-) Z wyrazami szacunku, |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 345 Pomógł: 3 Dołączył: 20.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zaskocze cie poniewaz:
a) robiłem dokłądnie według tych artykułów które są podane na stornie php.pl B) tam jest używana inna wersja MySQL której z podanej storny już nie ściagniesz, odbiega ona dosyć znacznie o tego co jest tam napisane. Ten post edytował Kreton 13.02.2006, 22:10:28 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zablokowani Postów: 120 Pomógł: 2 Dołączył: 4.11.2004 Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
A interesowałeś się alternatywą w postaci Krasnala, chociażby?
Z tego, co się orientuję, ma wszystko, czego potrzeba, a także wiele więcej. Na uwagę zasługuje jego bezobsługowość, łatwość instalacji... Polecam, w każdym razie. |
|
|
![]()
|
|
instalowałem Krasnala, Webserva, i tak niedziałąją, Krasnal sie w tym samym momencie zacina, baza mysql nie działa, i niema sie jak zaogowac na PHPmyadmina
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:16 |