![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 138 Pomógł: 3 Dołączył: 21.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Siema
Mam problem: Wywołuje w jednym pliku okienko pop-up w javascript, i w tym wywolanym okienku nie ma już kontaktu z sesją, tzn jest ale rożnie. W tym wywołanym okienu nie zawsze są wszytkie zmienne zapisane w sesjach. Czasami nie ma żadnych, czasami jest tylko kilka pierwszych.
i jescze dodam że sesja jest napewno przekazywana, spytam sie może jescze inaczej : Czy są jakieś ograniczenia co do ilości zmiennych bo w tym przypadku mam ich bardzo dużo: kilkanaści tablic 11-wymiarowcyh. A może jest tak że przeglądarka dla każdej strony ma swój cache co do ilości danych, i w głównej stronie jeszcze się mieści a w tym popupie już nie, ale przecież php jest po stronie serwera. hmmm. nie wiem dodam jescze parę informacji: memory_limit 16mb jak odczekalem tak z 15min to znowu zaczelo dzialac,dziwne Ten post edytował styx 10.02.2006, 12:02:30 -------------------- "Istotne problemy naszego życia nie mogą być rozwiązane na tym samym poziomie myślenia, na jakim byliśmy kiedy je tworzyliśmy". A.Einstein
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 09:59 |