![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-klumpus- |
![]()
|
Goście ![]() |
zaznaczam ze jestem laikiem.
uzywalem do tej pory do tworzenia skrypcików php WAMP-a 1.5.0 (PHP4....) i nie mialem problemow. Po przejsciu na wersje 1.6. (PHP5...) mam nastepujace dziwne objawy : kazda proba uruchomienia skryptu zaczynajacego sie od <? konczy sie wyswietleniem zawartosci tego skryptu (tresci polecen) na ekranie. dopiero zmiana we wszystkich pliczkach <? na <?php pozwala normalnie uruchomic aplikacje czy to kwestja jakichs ustawien ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tak, to kwestia ustawień. Ściślej rzecz biorąc ustawień serwera. Tu masz link do poczytania: http://pl.php.net/manual/pl/language.basic...-syntax.phpmode
Po przeczytaniu tego stwierdzisz: "no przecież to podstawowe podstawy, jak mogłem być takim [tu wstaw własne określenie], że leciałem z taką pierdułą na forum, nie zajrzawszy wcześniej do manuala". Po czym skrobniesz do mnie PW o treści: "wstydzę się bardzo tego posta, który napisałem. Bądź tak uprzejmy, zamknij go i wywal do kosza!". Ja oczywiście przystaję zawsze na prośby użytkowników, więc zrobię tak, jak napisałeś. Jednakowoż później mogę nie mieć czasu, więc uprzedzając Twoją prośbę zrobię to teraz. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 10:34 |