![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w jaki sposób można zdefiniować wartości border, cellspacing, cellpadding w pliku css.
-------------------- (\.../)
(O.o) (> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod td (
border: 1px solid #000; padding: 5px 5px 5px 5px } |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 1.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety nic to nie daje
![]() chodzi mi o coś takiego, że jeśli stworze tabelkę, podzieloną na 2 części i każdą komórkę wypełnię tym samym kolorem, to żeby między nimi nie było żadnego odstępu. aby tabelka tworzyła jedną całość. jak na razie pozbyłem się tego "grubego obramowania" tabelki, ale nie mogę pozbyć się odstępu między komórkami. -------------------- (\.../)
(O.o) (> <) This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 045 Pomógł: 5 Dołączył: 8.11.2004 Skąd: trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no coz mam ten sam problem
ale skoro nikt nic nie odpowiedzial to moze sie tego w gole nie da zrobic? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod border-collapse: collapse;
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Używamy atrybutu HTML cellspacing="0", ponieważ jest to jedyny powrzechnie obsługiwany sposób na konrolowanie odstępów między komórkami tabeli. CSS2 udostępnia mechanizmy służące temu samemu celowi, ale ich obsługa jest minimalna. Z drugiej strony, atrybuty HTML cellpadding i border nie są potrzebne, ponieważ obsługa właściwości CSS padding i border jest bardzo powszechna. CSS według Erica Meyera -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 27.06.2025 - 02:46 |