![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 30.03.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Czy ktos moze mi pomóc w kwestii dołączania plików podając ich adres URL. Pilki zawierają to biblioteki php , z funkcjami itp. poprzez [php:1:eedf7591f0]<?php inlude "http://www.domena.pl/skrypt.php" ?>[/php:1:eedf7591f0] Wiem że nie da sie tego zrobić poniżej wersji 4.3, ale ja mam 4.32 Chodzi mi o nieudestępnianie klientowi fizycznie skryptów a umozliwienia korzystania z nich jako usługi. Pozdrawiam Paweł Pałasz -------------------- da Best
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 195 Pomógł: 0 Dołączył: 7.07.2003 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jesli sie nie myle, ze nie mozesz ukryc zrodel bibliotek php a udostepniac ich uzycia. Kazdy bedzie mogl sciagnac zrodlo.
Mozesz sprobowac kompilowac php przy uzyciu Zend Optimizera czy innych narzedzi. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Temat przenoszę na forum php...
Przy dobrze skonfigurowanym serwerze nikt nie jest w stanie pobrać Twoich żródeł w ten sposób... -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zgadza się, kod php nie jest widoczny w przeglądarce i możesz śmieło to zrobić...
-------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 07:11 |