![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich. Przegladajac forum napotkalem sie na skrypt logowania wszystkie skryppty sciaglem mam dokumentacje gdzie znajduje sie instrukcja instalacji. I tak więc czytam i pisze takie cos:
- Wyedytuj plik config.php w odpowiednich liniach wpisująć dane do bazy mySQL i w tym wlasnie rzecz ... nie znam sie na mySQL ![]() i mam pytanie czy mi ktos by mogl wytlumaczyc co gdzie i jak ? jestem w tej bazie zalogowany i nie wiem co ghdzie dalej zrobic. Prosze o pomoc ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja proszę o przesłanie mi na PW poprawnego tematu do wątku, oraz linku do niego.
Temat "Proszę o pomoc" jest niepoprwany i niezgodny z Regulaminem, nic nie mówi o zawartości wątku. Do czasu otrzymania PW - zamykam. ---update--- Otwieram i przenoszę na Hydepark |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj kursu mysql.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
W stopce forum jest link do częściowo spolszczonego manuala oc_pl.html' target='_blank.
Zacznij od niego. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 9.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kod http://webmade.org/kursy/kurs_mysql/ To jest kurs który czytam i nie ma nic tam takiego o co mi chodzi. Popatrzecie co mam w config.php
-- edit: ![]() ~crash I to własnie mam dodac do bazy. Dla was to pestka. Ja sie ucze na rzeczach ktore robie (no moze troche poczytam). Chociaz mala podpowiedz jak to wprowadzic do bazy ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
To jest config aplikacji napisanej w php. Są tam fragmenty dotyczące połączenia z bazą mysql (DB_USER, DB_PASSWORD, DB_HOST, DB_NAME). Teraz musisz tylko STWORZYĆ bazę danych o nazwie takiej jak przypisana do DB_NAME, na serwerze DB_HOST i utworzyć do połączenia z nią użytkownika DB_USER z hasłem DB_PASSWORD.
-------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Cytat(kszychu @ 2006-02-09 10:33:44) To jest config aplikacji napisanej w php. Są tam fragmenty dotyczące połączenia z bazą mysql (DB_USER, DB_PASSWORD, DB_HOST, DB_NAME). Teraz musisz tylko STWORZYĆ bazę danych o nazwie takiej jak przypisana do DB_NAME, na serwerze DB_HOST i utworzyć do połączenia z nią użytkownika DB_USER z hasłem DB_PASSWORD. O właśnie o to mi chodziło coś zadziałało ;] dzieki. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 25.06.2025 - 16:50 |