![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zalozmu ze mam baze X a wniej tabele Y . Tabela Y ma 10 pol. Wiem ze w polu 1 jest kilka rekordow. Wiem ze jeden nosi nazwe DUPA. I teraz chce zrobic cos takiego :
Skrypt daje do zmiennej H wartosc pola 8 . Przy czym w tej lini musi 1 rekord nosisc nazwe DUPA. Nie wiem czy zrozumieliscie bo bardzo zamotalem. Za wszystkie niedogodnosci przepraszam. Szuklame w tym dziale i nic nie znalazlem. Dziekuje i pozdrawiam. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
ke?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 40 Pomógł: 0 Dołączył: 24.05.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiedzialem
![]() Mam baze F gdzie jest taka tabela (nazwa A) Cytat User ble ble ble ble ble ble ble ble Dupa
heniek i i i i i i i i piosenka tomek i i i i i i i i jablko krzysiek i i i i i i i i samochod Chce teraz wyciagnac wartosc z pola Dupa wpis do zmiennej $S ktory jest z np tomek wjednej lini. Chodzilo mi o to. Jasniej chyba nie umiem [ ;. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 407 Pomógł: 0 Dołączył: 24.10.2002 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Wiem ze w polu 1 jest kilka rekordow
:?: :?: daj kod tej tabeli .... -------------------- Zalew :: http://jakubzalewski.info
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja nic nie rozumiem!
Napisz w punktach co chcesz zrobić np. 1. pobieram cośtam 2. robie costam itd itp -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2003 Skąd: Chorzow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
pliki tekstowe czy baza sqlowa ?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 22.06.2025 - 17:53 |