![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 52 Pomógł: 0 Dołączył: 10.02.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problemik z interpretacją zmiennych get o ile dobrze rozumiem mam link ( register.php?stan=start ) powinno sie wyswietlic form.php - ok wyswietla przechodzimy dalej w form.php mamy formularz ktory jest wysylany przez post do (register.php?stan=finalizacja) drugiej czesci, teoretycznie powinien teraz zniknąć przy przejsciu form.php bo niema juz zmiennej $_GET['stan'] równej 'start' ale nie znika a ponadto nie wykonuje sie warunek w drugim if czyli zapisywanie , co zrobić ?co schrzaniłem , co sprawdzic ? -------------------- ![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Patrzę i odrazu się rzuca w oczy... Pytanie: Czym się różni = od == ?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zobacz w jaki sposób porównujesz zmienne
Kod <? if($_GET['stan'] = 'start') ?> już wiesz ? ![]() Ten post edytował fiszol 8.02.2006, 12:24:36 -------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Może jeszcze pięc osób niech odpowie "== a nie ="!
Przenoszę tam, gdzie miejsce tego wątku. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(kszychu @ 2006-02-08 14:48:42) Może jeszcze pięc osób niech odpowie "== a nie ="! W moemcie gdy kliknąłem "odpowiedz" odpowiedzi crasha nie było. W momencie jednak, gdy widzisz, ze jednak ktoś cię ubiegl, nalezy skasowac swoj zbedny post --- nospor Ten post edytował nospor 8.02.2006, 13:34:03 -------------------- \o/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 12:20 |