![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolejny projekt w trakcie powstawania:
http://www.wojtkow.webd.pl - Dostępna wersja angielska chwilowo... Flash na splash'u osadzony zgodnie z XHTML 1.0 kto nie lubi flash'a ma problem ![]() Strona główna nie jest zgodna z XHTML'em bo wciąż trwają nad nią prace. Chodzi mi o obiektywne oceny design'u. Opinii typu "to nadaję się na portfolio bo:" lub analogicznie "nie nadaje się bo:". Pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 505 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mnie sie bardzo podoba
![]() ![]() -------------------- /dev/blog : http://www.santyago.pl/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ładne. Jak wszystko we flashu
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak dla mnie to bomba 10/10 może nawet być
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 246 Pomógł: 0 Dołączył: 28.09.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie tez sie podoba... ale mam jedno ale napisy .... daj zwykla czcionke bo te we flashu sa badziewne
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 16.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Strona główna ma tylko elementy flash'a hehe cała nie jest. A wspominam o standardach bo kiedyś właśnie na php.pl przyczepił się ktoś do mnie, że flash nie zgodny z XHTML 1.0 i on ta stronę zlewa
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Powiem krotko - tez chce takie
![]() ![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
Ten projekt jest na sprzedaż cena do uzgodnienia
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 258 Pomógł: 16 Dołączył: 21.09.2004 Skąd: Kielce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wizualnie jest świetnie programowo kiepściunio - nie mówię tutaj o flashu.
Mówisz że trwają prace nad tym żeby strona była zgodna z xhtml 1.0, a strona cała na tabelkach. Wstawienie sobie doctypa xhtml 1.0 transitional i walenie na stronie tabelkami to jak dla mnie zwykłe oszukiwanie ![]() -------------------- -------------
------ |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(wojtków.P. @ 2006-02-07 21:42:02) Flash na splash'u osadzony zgodnie z XHTML 1.0 kto nie lubi flash'a ma problem ![]() Śmieszne... ![]() Nie wpuszczać ludzi bez Flasha "bo nie". ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 347 Pomógł: 0 Dołączył: 27.08.2005 Skąd: Inowrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czemu u mnie nie ma flasha tylko HTML
![]() ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Cytat Wizualnie jest świetnie programowo kiepściunio - nie mówię tutaj o flashu. Mówisz że trwają prace nad tym żeby strona była zgodna z xhtml 1.0, a strona cała na tabelkach. Wstawienie sobie doctypa xhtml 1.0 transitional i walenie na stronie tabelkami to jak dla mnie zwykłe oszukiwanie snitch.gif i nadużywanie określenia xhtml 1.0, bo niewiele to ma wspólnego z jego założeniami. No wiesz ![]() ![]() Cytat Nie wpuszczać ludzi bez Flasha "bo nie". mad.gif Śmieszne. Kiedyś już rozmawialiśmy na temat flash'a skończyło się to zamknięciem przezemnie tematu bo zrobił się off-topic ![]() Nie podoba mi się wygląd input textów windowsowych dlatego zrobiłem we flash'u. Cytat Flash na splash'u osadzony zgodnie z XHTML 1.0 kto nie lubi flash'a ma problem W moim ostatnim topicu pewien użytkownik polecił mi osadzanie flash'a zgodnie z XHTML 1.0 żeby cytuję "aby ci potem żadne Zajce nie narzekały że widzą czarny pasek" ![]() TOPIC END Ten post edytował wojtków.P. 8.02.2006, 20:23:33 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
bardzo fajoskie
![]() 9.5/10 -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(wojtków.P. @ 2006-02-08 16:16:27) Cytat Nie wpuszczać ludzi bez Flasha "bo nie". mad.gif Śmieszne. Kiedyś już rozmawialiśmy na temat flash'a skończyło się to zamknięciem przezemnie tematu bo zrobił się off-topic ![]() Tyle, że ja nie przeszedłem nawet przez splash, bo nie dostałem zwykłego, tekstowego odnośnika. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 19.06.2025 - 14:19 |