![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ehhhh
Mam pytanie. Czemu u mnie na kompie strona działa bez żadnych problemów a przegrałem pliki na wykupiony przez siebie server i wywala mi taki bład: Parse error: syntax error, unexpected T_ENCAPSED_AND_WHITESPACE, expecting T_STRING or T_VARIABLE or T_NUM_STRING in /home/platne/uzytkownik/public_html/wyswietl.php on line 134 Co ten bład oznacza i czemu u mnie wszystko działało a teraz już nie działa ![]() owa linia w tym przypadku to 6:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 5 724 Pomógł: 259 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: N/A Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolorowanie skladni pokazuje ci gdzie masz blad -------------------- Nie lubię jednorożców.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Albo:
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 472 Pomógł: 7 Dołączył: 7.12.2005 Skąd: Gliwice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozpoczynasz " więc przy oddzielaniu .$ musisz też dać " .
Działa? ---[ edit ]------- OK, starczy juz tych rozwiazan! -- dr_bonzo -------------------- Silesian PHP User Group - www.spug.pl
Symfony2, OAuth2, budowanie API - masz pytania? Pisz! |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Działa!!! Dziękuje bardzo wszystkim
![]() Pozdrawiam |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 16.06.2025 - 23:14 |