![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam potrzebuje taki skrypt który automatycznie
wyświetla zawartość folderu ale tylko pliki .zip + .rar ale bez rozszerzenia tylko samą nazwe i link do pliku zamiast plik.zip jest w formie index.php?zmienna=plik jak to zmienić w tym skrypcie:
Ten post edytował maxib 6.02.2006, 03:09:31 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 16.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
chodzio mi o coś takiego:
Ale dzięki bardzo bo i tak nie wiedziałem jak sie do tego zabrać. |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Na moje skromne oczko mozna to zrobic nieco bardziej na okretke... Sam do tego doszedlem po jakims czasie bo kurcze probowalem to, co wkleiliscie obydwaj i nic z tego nie wyniklo... Skrypty nie dzialaly, kaput ^^; Moze inaczej... dzialaly ale nie dalo sie zassac chcianego pliku ^^;
zip.php :
rar.php:
teraz tworzymy na przyklad index.php o tresci:
w folderze, ktory mamy wyswietlac. Plik index.php to moja imaginacja i w sumie mozna to zrobic na byle jaki sposob, chodzby od razu wkleic skrypty w jeden plik, no ale po co zasmiecac index.php ? ![]() __ Mam nadzieje, ze wszystko zrozumiale i nic nie pomieszalem ![]() Zaczynam dopiero z php i raczej nie znam drog "na skroty" :-( Male info dla jeszcze wiekszych noobow niz ja ^^; : Jak chcecie widziec w folderze np. same *.mp3 to wystarczy tylko we wszystkich miejscach 'rar' lub 'zip' zmienic na 'mp3'. Ten post edytował Voytas 20.02.2006, 02:51:47 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 21:55 |