![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2003 Skąd: Głogów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam pytanie, jaką funkcja proponujecie zakodować hasło, które potem odczytywane jest przez serwer poczty, która jest do tego odpowiednia i jak to wszystko zgrać?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 384 Pomógł: 0 Dołączył: 3.04.2003 Skąd: Chorzow Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Serwer POP3 przyjmuje haslo w postaci niekodowanej.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
Makao, Witamy na forum.
Zbiera sie tu cała gwardia z pierwszych for, na których sie pojawiłem. 8) -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 70 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2003 Skąd: Głogów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A czy ta postać niekodowana jest aby bezpieczna? :? Bo jak wiadomo zależy mi na bezpieczeństwie, co jest oczywiste.
P.S. Deyv również witam, bardzo podoba mi się tutaj i zniecierpliwością czekam na główny serwis :wink: |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 51 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2002 Skąd: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
MaKaO, nwet jak by nie była bezpieczna, to i tak nie masz wyboru.
PS. Ja prócz mojego forum i tego, to siedzę jeszcze na 3 innych ![]() -------------------- revolution, the only solution
|
|
|
![]()
|
|
Nie, no bo przeglądałem Manuala i te wszystkie funkcje poczty i widziałem tam pare jakiś kodowań, ale bardziej sie im nie przyglądałem... Więc myślałem, że niektórymi z nich można właśnie zakodować hasło... :wink:
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie znam sposobu, ale równiż uważam że da się je zakodować, najlepiej przestudiowac manuala...
-------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]()
|
|
Postudiuje, jak coś odkryje to napewno o tym tutaj napisze, jeżeli ktoś by coś także odkrył to proszę o wypowiedź w tym temacie :wink:
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie można kodować haseł, ale można przesyłać SSL'em...
-------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 8.07.2025 - 20:29 |