![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 65 Pomógł: 0 Dołączył: 16.07.2003 Skąd: Kosmos Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam , jak zrobić żeby dany skrypt wykonał się tylko raz .
dokładniej .UPDATE wykonuje mi się co przeładowanie strony , jak zrobić żeby ta akcja była wykonana jeden raz czyli jak raz zrobi UPDATE więcej tego nie zrobi chyba ze sie zamknie okno przęglądarki i wejdzie na witrynę jeszcze raz ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 680 Pomógł: 0 Dołączył: 1.10.2002 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Panie members_of_mayday naruszyłeś regulamin forum php.pl zakładając nowego użytkownika...
Sprawa zostaje przekazana do rozstrzygnięcia administratorowi - czyli dragossaniemu... Temat zamykam i zostawiam żeby inni moderatorzy mogli to zobaczyć... -------------------- "Czerp z innych, ale nie kopiuj ich. Bądź sobą." Michel Quoist
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Ktoś tu widze cierpni na nadmiar wolnego czasu...
Shame, shame... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
w jednej z wypowiedzi pana members_of_mayday padło zdanie:
Cytat p.s zaraz mi wysle ostrzeżenie na PW albo zablokuje
wali mi to sądzę, że skoro panu members_of_mayday to jest raczej obojętne to nic nie stoi na przeszkodzie aby inne "wybryki" ze strony members_of_mayday pojawiły się na forum. Propozycja: zapobiegawczo na 2 tygodnie BAN. Ankiety nie bedę zakładał -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 12.07.2025 - 14:48 |