![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak to działa w polandii? Tzn czy mogę sobie wyslać kase na konto w paypalu BEZ posiadania karty visa electron która umożliwia płacenie przez internet?
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 220 Pomógł: 0 Dołączył: 20.02.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(spenalzo) Jak to działa w polandii? Tzn czy mogę sobie wyslać kase na konto w paypalu BEZ posiadania karty visa electron która umożliwia płacenie przez internet? Visa Electron i płacenie przez Internet? Przecież to to nie ma kodu CVV2. -------------------- Wieczność jest bardzo nudna, szczególnie pod koniec - Woody Allen
/home/env: Apache 2.2 | PHP 5.2 | MySQL 5.1 | FreeBSD 8.0 | NetBeans 6.8 | symfony 1.4 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wiem, dlatego się pytam czy w takim wypadku Paypal też odpada, czy może są inne możliwości "wysłania" sobie kasy na konto.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 12.01.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Bardzo fajna instrukcja używania PayPal - po polsku:
https://www.aptekaotc.pl/f/pl/platnoscpaypal.html |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 139 Pomógł: 10 Dołączył: 6.07.2007 Skąd: opole Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ja mam w profilu oprócz karty dodane również zwykłe konto bankowe. Przelew dochodzi w 5 dni roboczych do mBanku.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2008 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Mam pare pytań odnośnie paypal'a. Czy zwykłe darmowe konto pozwala na otrzymywanie pieniędzy z czyjejś karty kredytowej? Czy stweirdzenie w cenniku "Akceptowanie płatności pokrywanych kartą kredytową lub debetową - 5,4% + 1,35PLN" oznacza, że jesli ktoś wpłaci mi pieniądze na konto paypal z karty kredytowej lub debetowej to zostanę obciążony 5,4% + 1,35PLN? Pozdrawiam
|
|
|
![]()
|
|
![]() Admin Techniczny Grupa: Administratorzy Postów: 2 071 Pomógł: 93 Dołączył: 5.07.2005 Skąd: Olsztyn ![]() |
tez sie nad tym zastawiałem i na to wychodzi...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 20:16 |