![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam taka funkcje w klasie
i takie jej wywolanie
jednak wywala to taki blad.... Kod Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/soonhost/public_html/balon_portfolio/tmp/opisygg/get_opis.php on line 31 Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in /home/soonhost/public_html/balon_portfolio/tmp/opisygg/get_opis.php on line 32 nie wiem dlaczego bo wczesniej wszystko dzialalo a po lekkiej edycji nie dziala :/ Jesli jest potrzebne to tu mozna obejrzec cala klase... http://www.scx.pl/balon_portfolio/tmp/klas...le=get_opis.php pozdrawiam i prosze o pomoc ![]() -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 422 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2005 Skąd: Wałbrzych Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a no fakt :] moj blad
teraz jest dobrze ![]() Jednak zauwazylem koplejny blad.,.. chociaz w bazie sa 3 wpisy to pobierany jest tylko jeden :/ w zaleznosci czy jest ASC lub DESC to jest pobierany tylko pierwszy element... i w jaki sposob mam sprawdzac ile jest elementow w tablicy dwuwymiarowej ? -------------------- Postura wielka i morda wredna, jestem Balon, kozak z osiedla !
bzdury.pl - Królestwo rozrywki |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 09:14 |