![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Tworze storne dla sql, wyglada ona narazie tak CLICK, i jak wchodze przez firefox to wszystko si, a jak pod IE to wszystko sie krzaczy, wie ktos jak to zrobic zeby było pod ie i ff si ? z gory thx
..PS. nie wiem czy dobry dział, jak zły to sorry |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
hmmmm, powiedz dlaczego robisz coś takiego:
Kod <div align="center"> </div> ![]() Nastepna rzecz, strona robiona w dreamweaverze co widać po:
Masz divy wplątane w tabele, to źle wygląda i myslę że tak być nie powinno... A do podświetlania menu użyj:
I popraw takie rzeczy: Kod <div align="center"> </div> Bo to źle wygląda... PS: Jak używasz dreamweavera patrz później w kod... bo masz full zbędnego kodu ! PS2: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() PS3: Jakby co, to ja nie mam nic do robienia stron w produkcie macromedii, ale warto póxniej zajrzeć w kod. co ten dreamweaver tam powstawiał ![]() PS4: Tak na marginesie, masz byka ![]() ![]() Pozdrawiam Ten post edytował vieri_pl 5.02.2006, 10:59:14 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
przenosze do xhtml/html
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 27.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
..wiesz jestem laikiem jesli chodzi o tworzenie www dopiero sie ucze, i jestem samoukiem;] dzieki za wskazowki, ale gdzie mam wstawic ten kod od podswietlenia ? do head ? body ? i czy masz jakies wskazowki co mozna by zrobic jeszcze
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat dzieki za wskazowki, ale gdzie mam wstawic ten kod od podswietlenia ? do head ? body ? Dałem ci przykładową komórkę... wstaw ja w menu zamiast innych <td> |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 15:47 |