![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
W jaki sposób mogę podmienić danemu alementowi clase stylu na inną
W javascript mam zmienną która cały czas zmienia swoją wartość i teraz jeśli będzie ona wieksza od 5 to niech bedzie class="styl_1" a jaśli mniejsza od 5 to class="styl_2", a domyślnie niech zawsze bedzie class="styl_1". Czy mozna cos takiego zrobic ? |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tu masz przykład poglądowy, dzięki temu powinienś osiągnąć to co chcesz.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 5.03.2005 Ostrzeżenie: (20%) ![]() ![]() |
Dzieki mike_mech - ty jak zwykle zamiast ryby podałeś wędke. Trochę sie pomęczyłm i już miałem ciebie dość ale w końcu mi wyszło. No i co najważniejsze zrozumiałem to bo inaczej to bym przepisał i dalej bym nie wiedział o co chodzi
![]() --- I właśnie dlatego nie podaję rozwiązań, bo lubię sprawiać ludziom frajdę. A przynaj: frajda jest dużo większa jak sam do czegoś dojdziesz, z lekką pomocą, niż byś dostał gotowe ![]() ~mike_mech |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 07:23 |