![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 1 Dołączył: 2.12.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mam skrypt updatujący dane bazy i pliki graficzne.
Pojawił się błąd którego zupełnie nie rozumiem, treści erroru nie znalazłem na forum, więc piszę nowy temat. Błąd brzmi: Cytat parse error, unexpected '=', expecting ';' in /public_html/panel/noindex/update_z_zycia.php on line 101 Ta linia to tutaj nr 5, ale sprawdzałem enterami i wiem, że chodzi tu o dwie linie niżej, czyli linię z instrukcją for podaję spory kawał skryptu (aż do końca, uciąłem tylko początek), bo może się przydać, ale chyba istotne jest tylko kilka pierwszych linii:
próbowałem już zmienić for na while i nic ![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszystkie zmienne w php zaczynają się od dolara ($)
Zgubiłeś dolara przy zmiennej $i w nagłówku pętli for, później przy $a zresztą też. Dalej nie czytałem ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 106 Pomógł: 1 Dołączył: 2.12.2005 Skąd: Jaworzno Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przez ostatnie 2 doby jakieś 35 godz spędziłem przy kompie, to chyba już czas na mnie.
Wielkie dzięki za pomoc mike_mech - to było to. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 17.06.2025 - 22:24 |