![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2004 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Szukałem czegoś o relacjach w MySQL i natknąłem się na to:
http://gryf.mif.pg.gda.pl/~mate/wyklady/bazy/podstawy.html Jasno i przystępnie (choć nieco lakonicznie momentami) opisane podstawowe (i nie tylko) zagadnienia związane z SQL (na przykładzie MySQL) PS.: jak sie da to prosze o podklejenie topica - komuś sie pa perwno przyda. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tnx za info, chociaz z 2 strony google zwroci i tak milony takich stron, do koloru do wyboru.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 416 Pomógł: 0 Dołączył: 8.01.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak dla mnie kopalnia wiedzy sa strony wykladowcow z przeroznych uczelni. jesli idzie o bazy danych to jest na prawde bardzo duzo wykladow, przykladow itp. niektore uczlelnie wprowadzaja niestety download dopiero po zalogowaniu a konto maja tylko studenci danej uczelni i pracownicy naukowi :/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 78 Pomógł: 0 Dołączył: 13.02.2004 Skąd: warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie wiem czyu zauwazyles ale link ktory podalem to wlasnie wyklad z politechniki gdanskiej
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(ikioloak @ 2006-02-02 22:07:20) jak dla mnie kopalnia wiedzy sa strony wykladowcow z przeroznych uczelni. jesli idzie o bazy danych to jest na prawde bardzo duzo wykladow, przykladow itp. niektore uczlelnie wprowadzaja niestety download dopiero po zalogowaniu a konto maja tylko studenci danej uczelni i pracownicy naukowi :/ szuka sie wtedy jakiegos studenta i Ci zalatwia pliczki ![]() -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 19:53 |