![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
mam z mysql-a wrzucane dolisty rozwijalnej opcje do wyboru i teraz chciałbym aby na samej górze (pierwsza pozycja) lub na samym dole (ostatnia pozycja) w tej liście była pozycja która wysyłała formularz szukałem na tym forum i w google.pl ale wszedzie gdzie coś znalazłem to działało ale na wszystkich pozycjach (<select name="nazwa_selekta" onchange="document.nazwa_formularza.submit();>) a mi jest potrzebne do jednego stałego (konkretnego) java script-u przaktycznie nie znam więc prosze o pomoc z góry dzięki -------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
sam sobie odpowiedziales na pytanie... atrybut onchange daj tylko w pierwszym i ostatnim select'cie...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
właśnie że próbowałem (to była moja pierwsza myśl) ale coś mi nie działa
i ja nie wim co mogło być tego przyczyną prosze o podpowiedzi -------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 01:53 |