![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak w ASP uzysakac dane usera ktory akurat korzysta ze strony. Chodzi mi dokladnie o nazwe uzytkownika Windows ktory aktualnie korzysta ze strony z jakiegos tam kompa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2003 Skąd: Poznan Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
![]() Poszukaj na www.msdn.com Moze takze ten link Ci pomoze: http://msdn.microsoft.com/netframework/def...thaspdotnet.asp |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 100 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Buahaha
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 27 Pomógł: 0 Dołączył: 18.06.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Co Ty mnie Teodor dreczysz? :cry: Wlasnie ze mi powiedziano ze z takimi pytaniami to mam na HydePark!! Ostatnio mnie tu nawet sila przesunieto
![]() Dzieki Seth - nawet ciekawa lektura choc na razie malo pomocna pozdrawiam, feel |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 335 Pomógł: 6 Dołączył: 7.03.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Poszukaj czegos o:
Kod Request.ServerVariables("AUTH_USER")
Mysle, ze po odpowiednim skonfigurowaniu servera powinienes dostac usera domenowego. Napewno gdzies w msdn'ie o tym jest napisane. P.S. Na przyszlosc jak zakladasz tematy o ASP to daj tak jak to ja zrobilem z tym tematem: "[ASP] tytul..." lub "[ASP.NET] tytul...". |
|
|
![]()
|
|
faktycznie - po skonfigurowaniu IIS tak, ze nie ma anonimowego dostepu metoda ta zwraca nazwe usera co mnie bardzo cieszy
![]() |
|
|
![]()
|
|
Nie mozna miec wszystkiego
![]() |
|
|
![]()
|
|
a wlasnie ze ja chce wszystko!!! Moze ktos sie wie na czym problem moze polegac? Kiedy inni probuja sie polaczys z ta strona to ich przegladarki po dluuuuugiej chwili czekania pokazuja komunikat ze strony nie znaleziono
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Problem może polegać na tym że strony nie ma...
![]() ![]() ![]() -------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 17:49 |