![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 111 Pomógł: 0 Dołączył: 24.04.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Czy ma ktoś z Was także problemy z kontami na piwko.pl. Opszę problem, staram się zalogowac na ftp przy pomocy total commandera, wpisuję dane i nawet na forum sprawdzałem czy przypadkiem czegoś źle nie robie ale nie wiem jak by nie kombinował to i tak nie chce mi się połaczyć z ftpem. Próbowałem przeglądarkom i wyskakuje mi, że mam przekroczony czas połaczenia po około 20 może 30 sekundach. Co robić?
-------------------- CMG: CMG.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 208 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A u mnie jest cos innego, ale to pewnie przez to, że w loginie jest '@', a tego chyba moje firewalle nie puszczają
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 66 Pomógł: 0 Dołączył: 22.04.2003 Skąd: Żory / K-ce Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Spróbujcie WS_FTP Pro. Miałem podobny problem z kontem u Ygrega (ygreg.com/hosting|and.pl), to zapewne jakiś smaczek w różnicy obsługi protokołu. CuteFTP sobie nie radził. WS_FTP Lite też. Wbudowany GetRightowy browser także. IE jak pisałeś - albo przekroczony czas serwera, albo że ftp w ogóle nie istnieje. Napisałem do Ygrega. Polecił WS_FTP Pro i ten się sprawdził. Może piwko.pl działa na podobnej konfiguracji. Sprawdźcie ten program.
-------------------- Gadu-Gadu: 3909164
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 33 Pomógł: 0 Dołączył: 30.06.2003 Skąd: Katowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakoś jak mi działa, ale też nie zawsze.
Najpierw zapytam czy masz wszysko dobrze wpisane np. czy użyłeś nicka nick czy nick@piwko.pl jak to jest wymagane, czy dałeś użyj trubu passywnego. Jeśli tak to problem u nich, bo serw choć ma niby 100Mb łącze jest strasznie obiążony bo każdy tam zkłada nawt jeśli nie musi;/ Ja tam zrobiłm tylko jedną stronke, bo musiałem wżucić filmik który zajmował 20MB. Nie polecam i tak tego servu, lepiej poszukać jakiegoś zagranicznego. Pozdro 4 @LL WebMasters! iks-> -------------------- iksor
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 23:53 |