![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam.
Bardzo byłbym wdzięczny za jakąkolwiek radę. Mam problem tego typu, iż na swojej stronie chciałem uzyć skryptu to przesyłania plików na serwer. Skrypt jest analogiczny do tego: plik1.html: plik2.php:
jednak żaden plik się nie przesyła i strona zwraca mi taki błąd: Cytat Warning: move_uploaded_file(): failed to open stream: No such file or directory in /.../nast_mecz.php on line 36 Warning: move_uploaded_file(): Unable to move '/tmp/phpo2z4YU' to '/.../turniej89.jpg' in /.../nast_mecz.php on line 36 Proszę uzywac odpowiednich tagów bbcode. Do php - php, do html - HTML , do komunikatów QUOTE. --- nospor Dziwniejsze jest to, że na serwerze na moim komputerze wszystko działa poprawie, a kłopoty pojawiają się w momencie wrzucenia strony na serwer, na ktorym ma chodzic stronka. Niestety nikt mi nie może pomóc. Nawer Administrator serwera nic nie poradził, twierdzi, że żadnych zabezpieczeń na działanie niekórych skryptów nie ma i powinno działać. A nie działa. Może ktoś mi pomóc? ![]() Ten post edytował nospor 1.02.2006, 22:44:29 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 17 Dołączył: 28.12.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a chmod katalogu?
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 13 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a co to jest chmod katalogu? Ja prosze dla bardzo poczatkujacych
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 17 Dołączył: 28.12.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jest to nadawanie uprawnień do pliku, poszukaj na foum jest tego, jak nie masz uprawnień to nic nie załadujesz
Ten post edytował Chrom 4.02.2006, 00:21:59 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 26 Pomógł: 0 Dołączył: 3.05.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja mam taki błąd :/
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Safe_mode jest włączone na Twoim serwerze. Spróbuj zapisać w inny katalogu plik..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 10:40 |