![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam państwa! To mój pierwszy post na tym forum, od dziś mam zamiar odwiedzać je często ponieważ interesuje się php, lecz coraz napotykam problemy.
Od 4 dni nie mogę dojść co w tym jest źle i dlaczego nie działa:
Problem jest taki, że po wypełnieniu formularza z loginem i hasłem pojawia się on ponownie, a powinien się pojawić napis iż połączono z bazą danych... prosze o pomoc ![]() Ten post edytował Tanattos 1.02.2006, 12:08:05 |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zamiast
Wstaw
-------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 Pomógł: 0 Dołączył: 1.02.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
niestety dalej nie dziala
![]() Cytat Warning: mysql_connect(): Access denied for user: 'wwwrun@localhost' (Using password: NO) in /srv/www/htdocs/web3/html/test_old.php on line 22 Nie można się połączyć: Access denied for user: 'wwwrun@localhost' (Using password: NO) wydaje mi sie ze cos jest zle z wpisaniem zmiennych do mysql_connect.. bo powinnobyc to co wpisalem w '$usr@localhost' a tak obojetnie co wpisze wyskakuje error 'wwwrun@localhost' ![]() EDIT: ok problem juz rozwiazalem, wszedlem na ircowy kanał php.pl i tam pomocy udzielil mi JACO, wielki respect dla niego ![]() teraz działa a jakby ktos kiedys mial podobny problem to wygląda to tak:
wielkie dzieki i pozdrawiam, mozna zamknac temat ![]() a i mam nauczke na przyszlosc zeby czesciej lookac do dokumentacji php ![]() Ten post edytował Tanattos 1.02.2006, 13:09:53 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 04:28 |