![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kurcze, męczę się z takim oto kodem:
i nie wyświetla mi napisu :/ -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie znam aż tak dobrze JavaScriptu, ale jakoś nie wyobrażam sobie żeby w jakimkolwiek języku można bylo nazwać funkcję $
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jest! Zaskoczyłem nawet micke_mech'a
![]() ![]() W JS się da ![]() zobacz sam: przykład oraz: źródło po zmianie $-> nazwa nic to nie daje :/ Ten post edytował TomASS 31.01.2006, 22:45:43 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 742 Pomógł: 0 Dołączył: 14.12.2003 Skąd: Gdańsk, Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a probowales bez uzycia funkcji tzn
document.getElementById("dataStats").innerHTML = 'tomek'; ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
najzwyklej w swiecie nie widzi ci obiektu dataStats, gdyz go jeszcze nie ma. na przyszlośc czytaj komunikaty js
![]() Daj tak: Kod <script type="text/javascript">
function $(id){ return document.getElementById(id); } </script> <body> <span id="dataStats"></span> </body> <script type="text/javascript"> $("dataStats").innerHTML = 'tomek'; </script> -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Cytat a probowales bez uzycia funkcji tzn document.getElementById("dataStats").innerHTML = 'tomek'; Ależ oczywiście ![]() Cytat Daj tak: Ale mi głupioooooooooo, że takie coś przeoczyłem, dzięki nospor. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.06.2025 - 09:13 |