![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam wszystkich
miałem za zadanie jakoś rysować drzewko sprzedaży i nawet mi to działa [pogląd] (na początku były problemy) ale teraz pojawił sie inny problem z którym napewno sobie nie poradze a mianowicie chcę aby w tej klasie mozna było w jednej komórce łamać linie zaznaczam że klasa nie jest mojego autorstaw i że konatkowałem sie z autorem tej klasy jak rozwiązac ten problem ale on już niebardzo pamięta kod pozwolił ja zmienić aby usunąć ten problem, jak zostanie pozwiązamy to nową wersje prześle autorowi prosze o odpowiedź jak to rozwiązać dzięki Ten post edytował krzyszbi 31.01.2006, 10:23:17 -------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
php -> Gotowe skrypty
-------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam
usielnie walcze z tym problemem ![]() znalazłem funkcje do łamania łańcuchów znaków na określoną długość to jest mniej więcej to czego potrzebyje ale niewychodzi mi jej uzycie w w/w klasie a to jes kod tej funkcji
i teraz mam wielką prośbę o pomoc w uzyciu tej funkcji i/lub implementacji (ewentualnie podpowiedzi jak to zastosować ) w tej klasie sam próbowałem ale albo mi wyskakuje taki error ![]() Kod Fatal error: Call to undefined function ImageStringWrap() in c:\serwer\www\uszki\admin\class.diagram.php on line 233 chociaż je deklaruje w klasie , próbowałem w kilku miejscach i jest ten błąd albo coś takiego Kod Fatal error: Cannot redeclare imagestringwrap() (previously declared in c:\serwer\www\uszki\admin\class.diagram.php:197) in c:\serwer\www\uszki\admin\class.diagram.php on line 197 a tu wiem tylko tyle że funkcja jest juz raz zdeklarowana i nie można więcej ![]() więc prosze o pomoc P.S. na obiektówce jeszcze sie wcale nie znam ale zamieżam się jej nauczyć bo jak widze bez niej ani rusz w jakichś poważniejszych zadaniach ![]() -------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
jeśli zadeklarowałeś tą funkcję w obrębie klasy, to stała się jej metodą, a więc będziesz musiał się do niej odwoływać poprzez $this->imageStringWrap() lub $TwójObiekt->image... ()
-------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
witam
po ciężkich bojach działa mi łamanie lini w tej klasie tu jest przykład >> przykład << a tutja można pobrać źródło (rar) klasa przerobiona lamanie lini następuje po znaku "-" przykład urzycia testo.php
oczywiście moga być jakieś błędy i chętnie bym się o niech od was doweidział oraz ewentualnie jak je naprawić chciałbym autorowi tej klasu wysłać ją dobrze działającą a góry dzięki za info Ten post edytował krzyszbi 27.03.2006, 10:29:04 -------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 19.08.2025 - 06:57 |