![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam. Rozpoczynam dopiero swoją przygodę z php i potrzebuję porady.
A mianowicie: Chodzi o to, że chciałbym umożliwić dostęp do strony po uprzednim zalogowaniu się. Mój problem polega na tym, iż nie wiem w jaki sposób po weryfikacji użytkownika , automatycznie przejść do nowej strony - chciałbym aby strona ta otwierała się automatycznie jeśli funkcja sprawdzająca login i hasło zwróci mi True. Będę wdzięczny za wszelkie sugestie. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 487 Pomógł: 7 Dołączył: 7.01.2004 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
header
ob_start [nie martwisz się o to, że przed headerem pojawiły się jakieś znaki] Ten post edytował splatch 31.01.2006, 01:41:38 -------------------- Łukasz Dywicki
Independent Java and open source software consultant. Blog - Java, OSGi, integracja oprogramowania.. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
@vieri_pl ... ten przykład taki ... bardzo na około i nie jestem pewien czy do konca poprawnie
![]() najłatwiej:
... gdybys mial problem z headersalready sent poczytaj o bufortowaniu wyjscia, lub przed header nie uzywaj zadnego echo. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 29.06.2025 - 14:54 |