![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 251 Pomógł: 13 Dołączył: 15.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
witam wszystkich
mam za zadanie narysować drzewko zależności gdzie dane mam przechowywane w bazie i teraz mam problem do rysowania tgo drzewka urzywam klasy z klasa-drzewko wyglądajecej obieująco no i właśnie tutajsobie nie radze a mianowicie dane do tego drzewka maja nastepującą postać
to chcę uzyskac ja próbowałem z mojej bazy wrzucać to za pomocą nastepujacego kodu ale on jest zły a ja nie moge tego rozgryść kod
a to mi wychodzi teraz wiec prosze o wskazówki jak fą funkcje napisać aby te dane wygladały ja podałem wyżej dodam że moja baza wykożystuje hierarhie drugiego sposobu z depesza moze jak bardziej poznam php to to zmienie po długiej walce z tym problemem jest on już rozwiazany a to kod działajecej części (może sie komuś przyda)
może i tem mój sposób strasznie męczy baze ale narazie działa i dla mnie to jest ważne jak ktoś ma propozycje jak to ulepszyć to chętnie je poznam Ten post edytował krzyszbi 31.01.2006, 11:48:43 -------------------- Everything should be made as simple as possible, but not simpler. - A.Eainstein
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 22.08.2025 - 04:06 |