![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 194 Pomógł: 2 Dołączył: 12.04.2004 Skąd: Częstochowa Ostrzeżenie: (10%) ![]() ![]() |
O xul- u niedawno sie dowiedziałem i nie jestem w tym wymiataczem, przegyzam własnie dokumentację. Oczywiście sam xul moze ni był by taki interesujac gdyby nie jego interakcja z php która podbno jest możliwa.
Otóż odpaliłem w koncu przykładowy pliczek php z xul-em nie bez trudu przynam gdyz wpisaie np tych lini Kod <?xml version="1.0"?> <?xml-stylesheet href="chrome://global/skin/" type="text/css"?> spowoduje w php wyswietlenie błedu z powodu znaczników <?.
i teraz najbardziej abstrakcyjne pytanie: jak to wykombinować zeby po wybraniu z menu opcjiedycja usera w bazie pokazywało sie okno edycji, czyli jakas akcja zdarzenie które php mogło by przejec i na nie zareagować . znajduje sie tu linia Kod <menuitem oncommand=\"alert('tylko javascript są xulu zdarzenia ale dotyczą tylko javascriptu, nie ma takioego czegoś jak get czy post wiec jak to ugryźć drodzy panowie.![]() ![]() Nie smiejcie sie tylko ze mnie jestm nowy w tych kklimatach ![]() będe bardzo wdzieczny za kazdą wskazówke . |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 13:24 |