![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 27.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cześć.
Złożyłem funkcję, która ma zmienić rozmiar zdjęcia $src_file na określoną szerokość $dst_width albo wysokość $dst_height i zapisać jako plik $dst_file.
Mówiąc najkrócej: nie działa. W php nie jestem zbyt biegły, ale zastosowałem starą dobrą metodę wstawiania "znaczników" wewnątrz kodu, aby sprawdzić co szwankuje. W oknie przeglądarki pojawia się wyłącznie pierwszy ("FAFARAFA") znacznik. Reszty nie ma. Dziwi mnie to, bo wydaje mi się, że albo powinny zostać wypisane, albo funkcja powinna się wywalić. Co z tym zrobic? Macie jakis pomysł? ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dlaczego umieściłeś ten tematu w tym dziale?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Uzyj funkcji header, aby przekazac naglowki do przegladarki, ze zostanie wyswietlony obraz.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 717 Pomógł: 0 Dołączył: 12.06.2002 Skąd: Wolsztyn..... Studia: Zielona Góra Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Przenosze na php P.
-------------------- Brak czasu :/
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 20.06.2025 - 09:41 |