![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Nieautoryzowani Postów: 3 Pomógł: 0 Dołączył: 15.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
poprzez php my admin to zapytanie dziala dobrze bez zadnego bledu
INSERT INTO admin (username, password, first_name, last_name, email,admin_level, id) VALUES ('lewy313', PASSWORD('xxx'), 'Pawel', 'Lewinski', 'lewy313@gmail.com', '1', ''); probowalem sobie to wsadzic do php zeby poprzez przegladarke dodawac te dane do bazy calosc wyglada tak
dolanczany plik config wyglada tak
kiedy proboje to odopalic dostaje blad o tresci Something is wrong in your syntax obok '' w linii 1 ![]() edit doslownie 15 sekund po doodaniu tego posta sam zauwazylem gdzie byl blad bylo tak $sql = "INSERT IGNORE INTO admin(username, password, first_name, last_name, email,admin_level, id)"; a powinno byc tak $sql = "INSERT IGNORE INTO admin(username, password, first_name, last_name, email,admin_level, id) " . edit 2
Dodalem maly formularz co teraz mam zrobic z zapytaniem zeby pobieral dane wpisane do formularza wydaje mi sie zeby uzyc np $_POST['username'] tylko ze nie wiem jak to wstawic zeby nie bylo bledu Ten post edytował lewy313 27.01.2006, 17:31:52 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Aktualny czas: 20.08.2025 - 14:45 |