![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam!
Mam taki problem. Być może banalny no ale nie mogę wpasć na to jak go rozwiązać. A mianowicie mam formularz wyszukiwarki:
Kiedy wrzucę to na stronkę to w miejscu gdzie jest ten formularz tabela samoczynnie ignoruje sobie parametr height, innymi słowy wydłuża się i psuje wygląd. Wiem że to sprawka <form> no ale nie wiem co z tym zrobić aby dostosowało się do tabeli. Dziękuję i pozdrawiam! |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 398 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2005 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jakoś dziwnie to wkleiłeś...
Nie powinno być tak:
![]() Tutaj brakuje argumentu dla name... Spróbuj może zablokować tabeelke na height dając wartość (wysokość tabelki), albo wklej cały kod strony, bo teraz trudno cookolwiek powiedzieć... -------------------- "Państwo to ja" Ludwik XIV
"Wróg zaatakuje to co kochasz" Ojciec Chrzestny "Wszystko powinno być proste jak to tylko możliwe, ale nie prostsze..." A. Einstein "Wyobraźnia jest ważniejsza niż wiedza" Albert Einstein "Nieprawda powtarzana wielokrotnie staje się prawdą" |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 14 Pomógł: 0 Dołączył: 29.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie nie powinno być tak bo tak jak jest działa. W tabelce mam parametr height. Ale kiedy wkleję :
to samoistnie tabelka sie rozciąga :/ Może żeby było łatwiej... tak wygląda tabelka...:
Ten post edytował Philes 27.01.2006, 17:12:39 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 04:39 |