![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zapraszam na www.uczelnia.bielsko.win.pl.
Jestem na początku tworzenia serwisu w stylu "wirtualny dziekanat" i chciałem zasięgnąć opinii. Nie chodzi mi o wygląd tylko o funkcjonalność. Przyjmę wszelką krytykę oraz propozycje ulepszeń. - login do serwisu : dziekanat, hasło - klemens6 - kalendarzyk do wstawiania daty nie działa oprócz w IE - to wiem :-) - jak na razie zrobiona jest tylko zakładka "Studenci" - serwer jest trochę wolny :-( |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 87 Pomógł: 0 Dołączył: 5.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm.. w zasadzie co tu oceniać? Prosty interfejs do zarządzania danymi. Grafiki praktycznie brak, ikonki i js-y z phpMyAdmina..., wyszukiwarka się wysypuje...
Propozycje: - Zajmij się grafiką albo znajdź kogoś kto potrafi; - zakoduj to jak należy; - zainteresuj się css-ami; - daj do oceny kiedy będzie co oceniać. Powodzenia |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nawet nie doszłem do logowania.
Kod <p> </p> taa, brawo<p> </p> <p> </p> <p> </p> Kod <font size="2" face="Arial, Helvetica, sans-serif" class=normal><strong>Nazwa użytkownika</strong></font> Kod <table border="0"
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 7.12.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
teraz jest trochę więcej
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 362 Pomógł: 0 Dołączył: 18.02.2004 Skąd: Knurów Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(arosm @ 2006-02-16 18:24:17) teraz jest trochę więcej ... zapewne błędów. Toż to się nawet jako HTML 4.01 Transitional nie waliduje, bo nie ma DOCTYPE... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 574 Pomógł: 2 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Lublin Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Wszedłem... i nic. Straszny bałagan na stronie! Nic nie sformatowane! Proponuję poczytać czegoś o przejrzystości, web usabillity!
-------------------- jQuery, JavaScript i CSS - porady, tutoriale
highlab.pl - blog o technologiach, nauce i programowaniu |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Heheh wiecej, wiecej takich studentow. Co tu oceniac?
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Do oceniania raczej za duzo nie ma - ale widze ze bede mial konkurencje - ja tez robie cos takiego z tym ze dla Politechniki Gdanskiej i zaczynam od tego czego u Ciebie nie ma czyli planu
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 1 224 Pomógł: 40 Dołączył: 6.07.2004 Skąd: Wuppertal Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
null ja robilem juz plan, na divach, trzeba sie z tym troche pomęczyc, zeby poobliczac odleglosci od siebie, i wysokosci divów.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 560 Pomógł: 0 Dołączył: 15.07.2003 Skąd: Kwidzyn Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
widze temat modny
![]() ![]() a tak na marginesie czy ktos wie moze czy USOS jest oglniedospeny?? chetnie zobacze jak wygla ich baza ![]() Ten post edytował Kinool 17.02.2006, 11:39:40 -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Może zamiast samej krytyki trochę propozycji zmian ?
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
AP: Mnie raczej chodzi o silnik bazodanowy
![]() Cytat Może zamiast samej krytyki trochę propozycji zmian ? Popraw wyglad - zadbaj o ulozenie, czcionki, marginesy oraz kolory. -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 16:01 |