![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam wszystkich
![]() Tak jak w temacie - czy istnieje jakaś gotowa klasa do obsługi gadu-gadu w php i jeżeli tak, to gdzie mogę taką znaleść? Chodzi mi o to, żeby miała takie funkcje jak: łączenie z serwerem, wysyłanie wiadomości, zmiana statusu, etc ![]() Z góry dziekuje i pozdrawiam |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 712 Pomógł: 23 Dołączył: 27.10.2003 Skąd: z kontowni Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Kolego szanowny, jesteś tu nowy, więc niech mi wolno będzie udzielić Ci kilku wskazówek:
1. Przeczytaj regulamin, zwłaszcza fregment, gdzie jest napisane, że 2. należy umieszczać posty w odpowiednich działach. Ten post przenoszę, ale następnym razem pamiętaj o tym. -------------------- "Coś się kończy, coś się zaczyna." Andrzej Sapkowski
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 7 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Rozumiem, ale ja nie chcę nikomu zlecać napisanie takiej klasy, tylko się pytam czy takowa już istnieje... To raczej nie jest temat do "giełdy ofert"...
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
Dzięki, właśnie o takie coś mi chodziło, dzięki
![]() Gdyby ktoś znał jescze jakieś inne podobne klasy to też chętnie zobacze... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 6.07.2025 - 11:45 |