![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak zrobic cos takiego w javie oczywiscie mam na mysli ze jak cos jest wybrane w select i to cos ma wartosc ktora jest pod zmienna $idd to zeby mi pokazywalo komunikat ze tego nie mozna wybrac |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2006 Skąd: Reda Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A nie lepiej użyć optgroup? Wówczas kliknięcie na danej pozycji nie jest możliwe, ani nie musisz się bawić dodatkowymi skryptami:
-------------------- Fajne Sklepy Internetowe | Wklejacz Kodu | Opisy GG | Super Hosting!!! | Darmowe Blogi
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 253 Pomógł: 0 Dołączył: 14.04.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
no wlasnie odnosnie tej opcji to juz sie pytalem na tym forum tylko ze byl taki problem oczywiscie problem ten tylko wystepowal w internet explorer ze nie wyswietla mi tego co jest pod zmienna $idd podczas pierwszego przejscia petli
albo nawet jezeli zrobie cos takiego (tylko internet explorer) ze ta linijke
zastapie ta
to wynik jest nastepujacy -- xxxxx -- yyyyy kategoria -- cccccc -- mmm kategoria itd a powinien mi wyswietlic przed --xxxxxx nazwe kategoria ale tak nie jest |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 36 Pomógł: 0 Dołączył: 2.01.2006 Skąd: Reda Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Najlepiej wklej cały kod tego skryptu, bo po kawałku nie widać.
-------------------- Fajne Sklepy Internetowe | Wklejacz Kodu | Opisy GG | Super Hosting!!! | Darmowe Blogi
|
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 24.07.2025 - 13:43 |