![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam !
Moze moje pytanie jest banalne ale mam problem i chcilabym sie dowiedziec jak do niego podejsc. Mam baze mysql z ktorej pobieram dane do szablonu (szablon sie nie zmienia, natomiast dane tak). Chcialbym zrobic przcisk dzieku ktoremu nie zostanie wyswietlony szablon z danym a plik pdf. Prosze o wskazowki. .... [pewnie pierwsza odpowiedz bdzie linkiem do manuala php?] |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
-------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 5.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ok,
nie wiem natomiast jak wpisac zamiast linijki ''ąęśćżźółń frrggtrgtr' caly wyswietlony dokument np. zu.html, ktory zawiera dane pociagniete z bazy ulozone w tableach. Moge prosic o bardziej "lopatologiczne" wyjasnienie tematu tworzenia pdf-ow? $pdf->Cell(0,10,'ąęśćżźółń frrggtrgtr'); |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 2 277 Pomógł: 6 Dołączył: 27.12.2002 Skąd: Wołów/Wrocław ![]() |
[php:1:2fd1f03f92]<?php
ob_start(); // cały kod strony, łacznie z html $out = ob_get_clean(); $pdf->Cell(0,10,$out); ?>[/php:1:2fd1f03f92] powinno starczyć ![]() -------------------- "Niezależnie od tego, jakie masz osiągnięcia, ktoś Ci pomaga..."
|
|
|
![]()
|
|
A funkcja ob_start() jest w fpdf?
Mozesz troszke jeszcze wyjasnic? Przepraszam ale jeszcze jestem poczatkujacy .... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 23:53 |