![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Chce zrobic autologowanie cos jak na tym forum ale nie wiem gdzie mam bład?
Mam formularz z logowaniem i przechodze do pliku odpowiedzialnego za logowanie
wszystko ok wykonuje sie warunek isset($alog) i tworzy ciastka (sa w katalogu cookies na dysku) ale w pliku index.php nie wiedzi ciastek :/
zawsze pokazuje ze nie ma ciastek i nie chce wyswietlic nic z tablicy cookies choc skrypt licznika opart na cookies dziala Chyba troche zamotalem ale jak ktos rozumie o co mi chodzi to prosze o pomoc lub ewentualne dodatkowe pytania Z gory dzieki za pomoc Ten post edytował di@blo 24.01.2006, 15:30:40 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tylko ja nie widze definicji zmiennej $alog :|
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 94 Pomógł: 0 Dołączył: 9.03.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zmienna $alog przychodzi z formularza
No i sprawdzalem dziala bo w warunku if wstawilem echo i wyswietlilo tekst wiec ten warunek jest spelniony i przechodzi do wysylania cookies |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 58 Pomógł: 0 Dołączył: 8.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jeśli na pewno wykonały się funkcje setcookie(), a przeglądarka akceptuje ciasteczka, to ja nie mam pojęcia czemu to nie działa
![]() |
|
|
![]()
|
|
warunek spelniony wiec chyba cookie wysyla
no i raczej wyslal cookie bo sprawdzalem w katalogu cookies systemu a ciastak akceptuje bo licznik oparty na cookies dziala w ksiazce o php znalazlem ze to
powinno wyswietlic wszystkie cookies a nie wyswietla nawet tych ktore napewno istnieja czyli licznika :/ |
|
|
![]()
|
|
|
|
|
![]()
|
|
sprawdzilem i wyswietla tekst "Wysłano pomyślnie ciasteczka" wiec zostaje tylko odczyt
ale ciagle wyswietla ze nie ma ciasteczek! Dlaczego? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 08:21 |