![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Znalazłem taki skrypcik do kopii bazy MySql:
Gdy to uruchamiam wyskakuje: Kod Fatal error: Allowed memory size of 26214400 bytes exhausted (tried to allocate 35 bytes) in /xxx/test/mysql.php3 on line 36 Co jest przyczyną błedu i jak to naprawić? Proszę o pomoc. Ten post edytował maciekzl 24.01.2006, 14:18:07 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Twój skrypt zajął całe 25 MB dozwolone dla skryptów php w konfiguracji.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 6 Pomógł: 0 Dołączył: 22.09.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Acha
![]() Co zmienić w kodzie, żeby to poprawnie działało? Da się coś z tym zrobić? Ok, spróbowałem z inną bardzo malutką bazą danych. Tym razem strona jest cała biała. Nic się nie dzieje. Czy ktoś wie o co chodzi? Ten post edytował maciekzl 24.01.2006, 15:30:22 |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 195 Pomógł: 0 Dołączył: 13.04.2004 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A zobacz na swój pokolorowany kod..... albo nie używasz w nim żadnego polecenia wyświetlającego tekst (a Echo w cudzysłowiach znalazły się z zamierzonym działaniem), albo roi sie w nim od literówek.
PS> Stosuj formatowanie kodu. Cztery spacje i od razu wszystko widać lepiej ![]() -------------------- Językiem którym najlepiej operują wszyscy programiści są przekleństwa.
|
|
|
![]()
|
|
To nie jest mój kod. Jeśli ktoś może to proszę o poprawienie błędów bo ja jestem zielony.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 660 Pomógł: 13 Dołączył: 9.06.2004 Skąd: Wrocław i okolice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Zrób tak jak Ci ludzie mówią - włącz dowolny edytor z kolorowanią składni i zobaczysz ile rzeczy jest źle, nikt za Ciebie nie będzie tego poprawiał bo to dosyć czasochłonne i z powodzeniem nawet "zielony" to może zrobić. Zwróć uwagę na:
oraz:
i wiele innych. Trzeba powstawiać odpowiednie znaki (np. ") w niektórych miejscach... -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Otworzyłem to w editplusie i nic z tego nie kumam
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 165 Pomógł: 6 Dołączył: 17.06.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Musisz poprostu poprawic skrypt ....
A jezeli dopiero zaczynasz, poszukaj gotowego, dzialajacego rozwiazania ![]() |
|
|
![]()
|
|
Niestety nie umiem go poprawić
![]() To miało być gotowe działające rozwiązanie, niestety nie działa, a nic innego nie znalazłem. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 28.06.2025 - 05:55 |