![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam mam taki skrypt
Tworzy on katalog w nim plik z htaccess tylko co ma być w środku tego pliku i ![]() No i nie bardzo wiem jak to ugryźć ![]() Ten post edytował motor 24.01.2006, 13:18:06 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
http://www.google.pl/search?client=opera&r...=utf-8&oe=utf-8 Nawet nie wiem gdzie to przenieść...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 15.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Doszedłem do czegoś takiego ale nadal nie działa
skrypt tworzy katalogi i pliki czy coś jeszcze powinien ustawić na serwerze ![]() Skrypt tworzy katalog o nazwie $login w katalogu users - w katalogu $login tworzy plik . htaccess treść pliku . htaccess : AuthType Basic AuthName \"Restricted Area\" AuthUserFile \"/home/infoo/.htpasswds/users/$login/passwd\" require valid-user ---------------------------------------- Dodatkowo skrypt tworzy katalog /home/infoo/.htpasswds/users/$login a w nim plik passwd treść pliku passwd : michal:zPVjnCelUdWV6 ============= kiedy ręcznie z cpanelu ustawiam dostęp do katalogu tak właśnie mi to robi wiec zrobiłem n wzór ale nie działa chyba jeszcze coś gdzieś trzeba wpisać ? ============= Przy próbie wejścia do folderu zamiast okna do logowania wyskauje taki błąd You don't have permission to access /users/michal/ on this server. Additionally, a 404 Not Found error was encountered while trying to use an ErrorDocument to handle the request.
Ten post edytował motor 24.01.2006, 18:04:45 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 5.07.2025 - 13:23 |