![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy może ktoś mi poprawić ten skrypt lub podesłać inny.
dochodzą do mie maile ale niestety puste...
chciałem go wykorzystać do innego formularza ale okazało sie że nie dział. Dochodzą maile ale niestety puste. Dlaczego? Czy może ktoś podesłać podobny skrypt. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
1) " Problem" - co to za tytul?
2) brak bbcode zamykam. prosze na PW mi podeslac poprawioną treśc uzupelnionoą o bbcode i poprawny tytul a odblokuje edit: co rozumiesz przez puste? bez wiadomości a temat jest? iconv Cytat Zwraca skonwertowany łańcuch lub FALSE, jeśli konwersja się nie uda. Moze w tym problem? Moze ci zwraca false. daj se echo $bodypl; i zobacz czy tam cos masz. ps: przenosze na php -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 29.07.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
tak temat jest, i na jednej stronie mi działa a na drugiej już nie z tym samym formularzem
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
usun @ z przed mail()... sproboj zdebugowac skrypt... wszedzie gdzie funkcje zwracaja false w razie bledy pododawaj if'y... wyecho()uj wszyskie stringi.. nepwno znajdziesz blad wtedy
edit: temat to osobna zmienna $temat - niegdzie nie przetwarzana, dlatego zostala wyswietlona w mailu...to samo z emailem w zm. $to.. $bodypl.. tutaj pies pogrzebany... jestem pewien.. ze iconv dziala nie tak jak oczekujesz.. hmm, sprawdz w manualu, ale czytalem ze iconv nie jest dostepna na kilku platformach Ten post edytował LBO 24.01.2006, 13:23:33 |
|
|
![]()
|
|
za zielony jestem, niestety sam sobie nie poradze...
usunołem @ i też nie działa pfp forum może to kogoś naprowadzi Ten post edytował Amistat 24.01.2006, 13:38:32 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 415 Pomógł: 117 Dołączył: 7.09.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
zrob tak...
napisz co sie wypisuje na stronie... Ten post edytował LBO 24.01.2006, 13:46:51 |
|
|
![]()
|
|
cos nie tak z iconv() odpowiedz=WYSLANIE FORMULARZA POWIODLO SIE...&
ale i tak dochodzi tylko że puste nadal Ten post edytował Amistat 25.01.2006, 12:16:41 |
|
|
![]()
|
|
no wlasnie.. funkcja iconv nie dziala... hmmm.. na flashzone.pl fajny skrypcik jest, konwertujacy kodowanie strongow.. jest uniwersalny (w obrebie kodowan ktore obslguje
![]() chiwle poszukalem i prosze: kodowanie polskich znaczkow, przrobienie tego to chwila (sam mam osobna klase) |
|
|
![]()
|
|
tylko ten mój formularz nie jest we flesh-u tylko w zwyczajnym html-u, o ile to ma jakieś znaczenie,
|
|
|
![]()
|
|
iconv dzilajac sprawnie zwraca dany string w docelowym kodowaniu... ale u ciebie nie dziala (czytaj kilka postow wczesniej) wiec zwraca false, nie STRING... dlatego $bodypl jest puste i dlatego masz puste cialo maila
adit: a w jakim kodowaniu jest strona z formularzem? Ten post edytował LBO 26.01.2006, 15:10:41 |
|
|
![]()
|
|
wielki dzięki za wszelką pomoc,
poradziłem sobie w inny sposób. Ten post edytował Amistat 2.02.2006, 08:39:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.07.2025 - 20:01 |