![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: rzeszów / kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Podaje do oceny staregry.dyk.pl
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 086 Pomógł: 8 Dołączył: 10.12.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Pogoń za "X" w nazwie użytego standardu :-| XHTML zakłada oddzielenie szablonu od treści, a na to składa się blokowy (a nie tabelkowy) szkielet.
Zamień doctype na HTML, wrzuć <script> w body lub head, zmień & na & dodaj dla wszystkich img alt="val" i będzie praktycznie validujący się kod. (http://validator.w3.org/check?uri=http%3A%2F%2Fstaregry.dyk.pl%2F) Ewentualnie zamień szablon na blokowy, zoptymalizuj kod, zaczni używać znaczników zgodnie z ich przeznaczeniem i będzie OK. A nawet jeszcze lepiej niż w poprzednim rozwiązaniu :-) P.S. Strona wygląda inaczej w Operze oraz ie. To już praktycznie wstyd :-| (Chodzi o wyrównanie tekstu) Ten post edytował Zajec 23.01.2006, 23:33:40 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 240 Pomógł: 0 Dołączył: 18.01.2004 Skąd: rzeszów / kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
dzięki za ocene, co do wyglądu to w sumie oglądam siec w ff w ie tylko sprawdzam czy sie cos nie sypie a do opery sie nie zblizam więc pewnie dlatego moze tam dziwnie wyglądać, az sobie zainstaluje i sprawdze
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 406 Pomógł: 9 Dołączył: 24.07.2005 Skąd: Bydgoszcz Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Jak już testujesz stronę to zainstaluj operę, fajnie gdy strona wyświetla się w każdej przeglądarce tak samo. Co do strony, mnie się nie podoba layout, fakt serwis o starych grach, no ale nie przyciąga uwagi
![]() PS: Nie wiem czy mam coś z oczyma czy przez te kolory oczy bolą ![]() PS2: Pomysł na grafikę dobry, wykonanie takie sobie ale po małym liftingu powinno byc ok ! Pozdro ! |
|
|
![]()
|
|
myślałem myślałem ale grafik ze mnie marny więc jest to co jest
![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 449 Pomógł: 16 Dołączył: 25.05.2004 Skąd: Gorzów Wlkp. Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
strasznie dobrałeś kolory :/
-------------------- \o/
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
najgorsze są kolory i wszystko się miesza...
a reszta czyli obsluga i php to fajna -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 23.06.2025 - 16:52 |