![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czy tutaj jest cos zle? :/ dane wprowadzane są z formularza, funkcja if chcialem wylaczyc mozliwosc podania daty ktora nie istnieje, choc wiem, ze nie kazdy rok podzielny przez 4 jest przestepny, ale to chcialem poprawic pozniej. problem w tym, ze kiedy podaje jakikolwiek dzien wyswietla mi sie ze dzien nie istnieje i nie wiem dlaczego ![]() Pozdrawiam i proszę o wskazówki ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Moderatorzy Postów: 36 557 Pomógł: 6315 Dołączył: 27.12.2004 ![]() |
ale przeciez ty do zmiennych $luty30 i luty29 przypisujesz tekst. a tekst jest zawsze prawdziwy
![]()
pozatym zainteresuj sie tym: http://pl2.php.net/manual/pl/function.checkdate.php -------------------- "Myśl, myśl, myśl..." - Kubuś Puchatek || "Manual, manual, manual..." - Kubuś Programista "Szukaj, szukaj, szukaj..." - Kubuś Odkrywca || "Debuguj, debuguj, debuguj..." - Kubuś Developer |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 4 Pomógł: 0 Dołączył: 23.01.2006 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Hmm, masz racje
![]() zaraz bede eksperymentowal z checkdate, wyglada obiecujaco ![]() edit: no i sobie nie radze :/ jak powinienem uzyc funkcji checkdate, zeby dzialalo jak w zalozeniu ten moj zly skrypt? edit po raz drugi ![]() teraz wsyzstko dzila, niestety musze chyba jeszcze raz isc zaliczyc podstawowke bo nie umiem czytac ![]() ![]() ach ta Ameryka ![]() Ten post edytował sebasek 23.01.2006, 14:40:59 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 18.07.2025 - 00:45 |