![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
w jaki sposób moge zmienic rozszerzenie np index.html na index.php czy to się robi wjkaimś programie czy coś w tym stylu ...zgóry dziękuje za pomoc 8)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
ROTFL, LOL
kliknij na plik index.html prawym klawiszem myszy i wybierz zmien nazwe : zmien ja oczywiscie na index.php jesli nie widzisz rozszerzen w windowsie - bo na 99% mysle ze z niego wlasnie korzystasz... to otworz jakis folder wejdz w bodajze widok->opcje folderow-> widok - ponizej na liscie bedzie cos w stylu pokaz ukryte pliki i foldery - zaznacz to i przeczytaj to co napisalem jeszcze raz. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2003 Skąd: Niemcy / Siemianowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
naciśnij na plik który w którym chcesz zmienić rozszerzenie prawym gudzikiem myszki , pokaże Ci się listwa wybedz z niej ' zmien nazwe ' potem wpisz nawe pliku + .php to wszystko .
Albo edytuj go zapomocą edytotra textowego i zapisz jako nozwa.php przy zapisie ustac sobie możliwość zapisu do każdego rozszerzenie . nara -------------------- pozdrawiam :)
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 211 Pomógł: 0 Dołączył: 7.06.2002 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat w jaki sposób moge zmienic rozszerzenie np index.html na index.php czy to się robi wjkaimś programie czy coś w tym stylu ...zgóry dziękuje za pomoc 8)
jakas przewrotna mysl jest w tym zawarta ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 76 Pomógł: 0 Dołączył: 17.06.2003 Skąd: Niemcy / Siemianowice Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Fo ale masz speed'a
![]() -------------------- pozdrawiam :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 401 Pomógł: 0 Dołączył: 18.04.2003 Skąd: Trójmiasto Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
mhm
Sir Blade : to jest jakis diabelny plan zapewne albo ukryta kamera moze ? |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
poddaje sie ...
-------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 064 Pomógł: 1 Dołączył: 22.01.2003 Skąd: Poznań Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
1. Naciśnij [windows]+[e] - uruchomi się eksplorator.
2. Metodą dwukrotnego klikniecia przenieś się do wybranego folderu. To takie duże żółte. 3. Wybierz plik, którego rozszcerzenie chcesz zmienić i kliknij w niego jeden raz. 4. Po podświetleniu pliku naciśnij [f2] i zmień rozszerzenie. 5. Naciśnij [Enter] - gotowe. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 0 Pomógł: 0 Dołączył: 13.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
heh eh dzięki i to nie była żadna ukryta kamera tylko bardzo początkujący człowiek
![]() |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 9 Pomógł: 0 Dołączył: 3.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
kto go tutaj wpuscil ? 8O
-------------------- :: kaZu ::
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Dres na bramce.
Ale juz w tej dyskotece nie pracuje. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale jesteście !! Ładnie się tak nabijać z kolegi
![]() a tak na boku, skoro już chcecie mu pomagać, to nie wpuszczajcie go w maliny ... hihihihih Cytat ROTFL, LOL
kliknij na plik index.html prawym klawiszem myszy i wybierz zmien nazwe : zmien ja oczywiscie na index.php jesli nie widzisz rozszerzen w windowsie - bo na 99% mysle ze z niego wlasnie korzystasz... to otworz jakis folder wejdz w bodajze widok->opcje folderow-> widok - ponizej na liscie bedzie cos w stylu pokaz ukryte pliki i foldery - zaznacz to i przeczytaj to co napisalem jeszcze raz. faktycznie opcje folderów i widok, ale nie "pokaż ukryte", tylko "ukryj rozszerzenia znanych plików".(trzeba odznaczyć boxik) |
|
|
![]()
|
|
jak zwal tak zwal -> niech troche pomysli, popatrzy -> poczyta... i kombinuje , poznaje komputery
![]() ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 273 Pomógł: 0 Dołączył: 5.05.2003 Skąd: Mazury Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
eee. nie przejmuj się, ja jak instalowałem moja pierwszą grę to właściwie jej nie zainstalowałem bo zamiast c: pisałem c imyślałem że jest zepsuta...
![]() -------------------- <<< EB >>>
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 3 503 Pomógł: 28 Dołączył: 17.10.2002 Skąd: Wrocław ![]() |
Cytat eee. nie przejmuj się, ja jak instalowałem moja pierwszą grę... ... to nie wiedziałem jak obsługiwać BlizzardTurbo na Atari...
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A ja odpowiem konkretnie:
1) poleceniem systemowym (mozna nawet korzystac z masek nazw plikow do zamiany) 2) Progsem, np. PowerRen 2000 -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
Szukasz skryptow - www.hotscripts.com |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 48 Pomógł: 0 Dołączył: 1.07.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cytat eee. nie przejmuj się, ja jak instalowałem moja pierwszą grę... ... to nie wiedziałem jak obsługiwać BlizzardTurbo na Atari...czyżby nowy wątek ![]() Kod "Moje pierwsze kroki"
Jak kupiłam w Anglii moje pierwsze Atari (800xl z kaseciakiem) to po dwu dniach odniosłam, że zepsute.... tymczasem okazało się, że gry wczytuje się z control + option, a ja uparcie wpisywałam "load" ...W dodatku nie znając angielskiego doprowadziłam sprzedawcę do stanu bliskiego apopleksji ![]() zapraszam kolegów (i koleżanki) do spowiedzi ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 602 Pomógł: 0 Dołączył: -- Skąd: W - WA -> GRO Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A moim pierwszym sprzetem bylo Atari 65XE ze stacja dyskietek
![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
|
|
![]()
|
|
Cytat (...) ze stacja dyskietek XF 551 ? Najlepsza stacja do Atari... 720 kB na 5,25" ...
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Oznaczenia juz niestety nie pamietam ;(
Ale 5,25" i 720 kB te dyskietki mialy ![]() -------------------- Zanim zadasz pytanie, zawsze wczesniej zajrzyj do manuala ( pl.php.net/manual/pl/ ).
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 22:30 |