![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Witam
Mam baze ktora w ktorej znajduje sie tabela z loginem i haslem i tabela wktorej maja sie znajdowac zdiecia. Najpierw lacze sie z moja baza by dokonac uwierzytelniania i wwszystko jest ok. Potem chce ponowanie polaczyc sie z ta sama baza w celu wyciagniecia zdiec z tabeli ze zdieciami przy pomocy tego o to kawalka kodu:
i oczywiscie wywala mi na ekran Brak polaczenia. Dlaczego? przeciez dopiero co polaczylem sie z ta baza by sie zalogowac? Bardzo prosze o pomoc. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 7 494 Pomógł: 302 Dołączył: 31.03.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A po co sie łączysz przed każdą operacją?
To tak jakbyś otworzył drzwi do domu żeby do niego wejść, wszedł a potem próbował je otworzyć raz jeszcze żeby wejść do kuchni ![]() A jeśli juz koniecznie chcesz to nie zapomninaj o mysql_close() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 196 Pomógł: 2 Dołączył: 17.01.2004 Skąd: Sosnowiec Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Skoro łączysz się raz to po co łączyć się ponownie? No chyba, że się rozłączyłeś co i tak byłoby czymś dziwnym.
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 6 Dołączył: 13.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
A zamknąłeś tamto połączenie? Poza tym dlaczego nie łączysz się na stałe?
// wyprzedzili mnie ![]() Ten post edytował Wave 22.01.2006, 11:52:23 |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Ale 2 rowmolegle polaczenia nie przeszkadzaja sobie nawzajem
![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 25 Pomógł: 0 Dołączył: 31.12.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie mam pojecia czemu nie zrobilem wczesniej stalego polaczenia
![]() Juz wszystko dziala i moge sie polaczyc wiec dziekuje bardzo za pomoc ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 14.08.2025 - 02:27 |