![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 225 Pomógł: 18 Dołączył: 30.06.2003 Skąd: Wrocław Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
co o tym myslicie:
http://www.internetmaker.pl -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 923 Pomógł: 9 Dołączył: 25.10.2004 Skąd: Rzeszów - studia / Warszawa - praca Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Za duzo informacji o php tam nie ma. Ale zawsze to cos
![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator wortalu Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 960 Pomógł: 39 Dołączył: 21.10.2003 Skąd: Kraków Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i calkiem niezla cena w prenumeracie ;p
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 566 Pomógł: 18 Dołączył: 23.08.2003 Skąd: Łomża Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
a ja przeczytalem nowe piwo... i sie zawiodlem :/
-------------------- *Note: No animals were killed durning the construction of this post.
|
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 335 Pomógł: 0 Dołączył: 15.11.2003 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Coś ala Młody Technik, tylko o webmasterce.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 1 597 Pomógł: 30 Dołączył: 19.02.2003 Skąd: Tychy Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(GrayHat @ 2006-01-22 01:46:10) a ja przeczytalem nowe piwo... i sie zawiodlem :/ Bo? Jakie masz uwagi, takie konkretne. -------------------- Zapraszam na mój php blog, tworzenie stron.
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 2 262 Pomógł: 21 Dołączył: 3.05.2004 Skąd: Sopot, Krakow, W-wa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Nie czytalem ale nie omieszkam kupic bo przydalaby sie taka gazeta. O calym tworzeniu tej Sieci po trochu, php tak lubie ze ucze sie go samemu i gazety nie potrzebne
![]() -------------------- Javascript, Coffeescript, Node.js, Mongo, CouchDb, chmury, workery & inne bajery - zycie jest zbyt krotkie aby miec nudna prace :)
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2006 Skąd: Pyrlandia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
i co polecilibyście tą gazetę dla początkującego programisty php??
-------------------- Uwaga Nowicjusz:P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
Cytat(Babinicz @ 2006-01-22 16:41:13) i co polecilibyście tą gazetę dla początkującego programisty php?? nie - jakos malo wspolnego ma ona z php ;-) -------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 8 Pomógł: 0 Dołączył: 20.01.2006 Skąd: Pyrlandia Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(itsme @ 2006-01-22 16:08:09) Cytat(Babinicz @ 2006-01-22 16:41:13) i co polecilibyście tą gazetę dla początkującego programisty php?? nie - jakos malo wspolnego ma ona z php ;-) aha szkoda, bo jestem po "przerobieniu" całej książki o podstawach php i wiem, że to jest jeczsze za mało do poważnej i programistyki, więc zastanawiam się jak mógłbym kontunować moją edukację ![]() chyba będzie się trzeba zaopatrzyć w jakąś książkę "dla zaawansowanych" ![]() -------------------- Uwaga Nowicjusz:P
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarząd Postów: 1 512 Pomógł: 2 Dołączył: 22.04.2002 Skąd: Koszalin ![]() |
wystarczy poszukac PDF-ow lub innych informacji na sieci o inzynierii programowania
-------------------- brak sygnaturki rowniez jest sygnaturką
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 219 Pomógł: 0 Dołączył: 20.04.2005 Skąd: Wielkopolska Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
czasopismo może być ciekawe ale 6 razy w ciągu roku ma się ukazywać, stroche mało no ale zależy od ilości stron i treści.
Moża kupie, zobaczymy... Wie ktoś ile kosztuje? -------------------- www.knights.ovh.org - moja gra internetowa
|
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 216 Pomógł: 0 Dołączył: 6.11.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Sprawdź na internetmaker.pl tam amsz 19 zł za jedną , albo prenumerata za 8 zł jedna ....
Wystarczy poszukać ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Administrator planeta/IRC Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 385 Pomógł: 0 Dołączył: 19.04.2003 Skąd: Zabrze Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat Cena za jedno wydanie dwumiesięcznika Internet Maker z CD wynosi 19 zł, ale tylko teraz masz szansę zamówić magazyn w prenumeracie za jedyne 8 zł/egz .Koszt rocznej prenumeraty wynosi tylko: 8 zł x 6 = 48 zł Nie przegap tej wyjątkowej okazji. Warunek to zgłoszenie prenumeraty i wpłacenie całej kwoty do 31 stycznia 2006 r. Brzmi to troche tak jakby chcieli pozbierać jak najwięcej kasy z prenumerat, wydać jeden numer i uciekać z rynku. Ale pewnie jestem przewrażliwiony ![]() A co do treści, w pierwszym numerze nie ma niczego, o czym niemożnaby poczytać na necie. Tak więc płacenie za takie coś dla mnie mija się z celem. Choć może w przyszłych numerach (jesli założymy, że moja teoria spiskowa jest błędna) się rozkręcą. -------------------- "Programmers are in a race with the Universe to create bigger and better idiot-proof programs, while the Universe is trying to create bigger and better idiots. So far the Universe is winning."
Cudi's devBlog |
|
|
![]()
|
|
Grupa: Zarejestrowani Postów: 475 Pomógł: 0 Dołączył: 1.04.2005 Skąd: Warszawa Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Dostałem wczoraj. Mogę gorąco polecić. Na prawde, bardzo fajnie opisane wszystko
![]() ![]() Zakupiłem prenumerate ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 657 Pomógł: 2 Dołączył: 15.08.2003 Skąd: Łódź Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Mnie też się spodobało przeglądając w EMPIKu więc zamówiłem już prenumeratę. Cena dość śmieszna :]
No i zrobiłęm to dlatego, że nie chce pisma stricte o php bo jakoś mnie nic tam nigdy nie ciekawi (vide php Solutions). Wole poczytać ogólnie o wszystkich... ale o webmasterstwie, a nie to co jest np. w Komputer Świat Expert czy jak się ten kicz tam zwie ![]() -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 155 Pomógł: 0 Dołączył: 28.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Tez zamowilem prenumerate, jakie 3 tygodnie temu, niedawno dostalem maila:
Cytat Szanowny Panie Dziękujemy za zamówienie prenumeraty dwumiesięcznika INTERNET MAKER. Zainteresowanie IM przeszło nasze najśmielsze oczekiwania, co, oczywiście, bardzo nas cieszy - ale ma i znacznie mniej sympatyczną stronę: wydrukowaliśmy za mało egzemplarzy! Po prostu popyt przewyższył podaż... Usiłowaliśmy brakującą część nakładu "wyczarować spod ziemi" - niestety, nie udało się. W tej sytuacji nie pozostaje nam nic innego, jak gorąco przeprosić za tę "wpadkę" i zapewnić, że doślemy styczniowy numer IM tak szybko, jak to tylko będzie możliwe. W praktyce jest jednak mało prawdopodobne, by udało się to zrobić przed kwietniem br... Aby wynagrodzić stratę, jakim jest tak nieterminowe dostarczenie IM 1/06, postanowiliśmy bezpłatnie przedłużyć Pańską prenumeratę - obecnie sięga ona zatem numeru 1/07 (włącznie). Jeszcze raz przepraszamy za tak pechowy początek naszej współpracy. Liczymy jednak, że mimo wszystko będzie ona długa i owocna. Z poważaniem Dział Prenumeraty Wydawnictwa AVT Nie powiem ze troche sie zirytowalem, w kwietniu dostac numer styczniowy, troche to nie powazne z ich strony, chociaz i tak dobrze ze przynajmniej w ramach zadosuczynienia dorzucaja darmowy numer do prenumeraty. |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 640 Pomógł: 44 Dołączył: 8.02.2004 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
jak dla mnie to poruszają same podstawowe, nawet bardzo podstawowe tematy. Za dużo WYSWIGÓW i magicznych GUI programów dla windowsa
![]() Zawsze pozostaje nadzieja że php Solutions obniży cenę do 5zł ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 13.08.2025 - 23:28 |