![]() |
![]() ![]() |
![]() |
-Guest- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
Wyswietlam pewien tekst z bazy w komórce tabeli. Dane te sa wprowadzane przez uzytkownika.
I teraz mam problem - jezeli uzytkownik wpisze za dlugi wyraz (ciag bez spacji), to komórki się rozszerzają. Nie wypali dzielenie tekstu ze spacjami co ileś znaków, bo występują tam tagi HTML (które nie mogą być dzielone). Trzeba to chyba jakoś za pomocą CSS.... ale jak... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
-------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
-Guest- |
![]() ![]()
|
Goście ![]() |
![]() RTFP ![]() Read The F... Post ![]() Piszę, że tekst zawiera tagi HTML i nie może być "szytwno" dzielony. Zresztą już pisałem, że chodzi mi raczej o rozwiązanie z HTML, CSS, JS... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Przyjaciele php.pl Postów: 2 605 Pomógł: 96 Dołączył: 22.10.2004 Skąd: UK Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
Cytat(Guest @ 2006-01-21 21:03:48) Zresztą już pisałem, że chodzi mi raczej o rozwiązanie z HTML, CSS, JS... No tak, to by wszystko wyjaśniało tym bardziej że Twój post znalazł się na forum php Początkujący ![]() -------------------- Najczęstsze błędy | Jak poprawnie zadać pytanie? | Serwer PHP - od czego zacząć?
SQL Injection | Hashowanie haseł | Jak działają sesje, przykłady ___ The world is yours ... |
|
|
![]()
|
|
![]() Grupa: Zarejestrowani Postów: 332 Pomógł: 6 Dołączył: 13.01.2005 Ostrzeżenie: (0%) ![]() ![]() |
word-wrap
Ale uprzedzam że jest to working draft CSS3. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Wersja Lo-Fi | Aktualny czas: 15.07.2025 - 22:31 |